Zoekt u een metalen ronde houder voor uw menukaart?

Bent u op zoek naar een metalen ronde houder voor uw menukaart? Dan ben u bij Place-Add aan het juiste adres. De aluminium gebogen houden heeft een industriële en speelse uitstraling. De afmetingen zijn 8 cm breed en 5 cm hoog. U kunt de twee bogen opvouwen van 1 tot 7 mm. De prijs per stuk is €16,50. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

Over Place-Add

Place-Add verzorgt tafelaankleding voor de professionele horeca ondernemer. Denk dan aan menukaarten op maat die in de menukaarten shop direct te bestellen zijn. Bent u op zoek naar een menukaart voor op de tafel of op de bar? Ook dan kunt u bij Place-Add terecht. Maar ook voor placemats, servetten, bestekzakjes en hotel & diverse kunt bij Place-Add aankloppen. Heerlijk vanuit uw luie stoel en bestelling plaatsen was nog nooit zo makkelijk!

Alle informatie

Heeft u behoefte aan meer informatie over Place-Add, de metalen ronde houder voor uw menukaart of onze andere producten? Neem dan een kijkje op onze website. Klik daarvoor hier. Uiteraard kunt u ook het contactformulier invullen of een monsteraanvraag doen. Contact opnemen kan ook. Mail ons op info@place-add.nl of bel ons op 043 325 92 32. Wij staan u graag te woord en helpen u graag met al uw vragen en / of opmerkingen.

 

 

 

Reacties zijn gesloten.