Zelfgemaakte vliegengordijnen kopen

De zomer en het warme weer lijken er steeds meer aan te komen. Dit betekent dat wij het wat frisser willen maken in huis. Dit gebeurt vaak door de deuren en ramen in huis open te zetten. Dit is bijvoorbeeld ook handig zodat u steeds makkelijk van en naar de tuin kunt lopen. Dit betekent wel dat vliegen en andere insecten makkelijk bij u naar binnen kunnen komen. Gelukkig kunt u daarom zelf een vliegengordijn maken.

Hoe werkt het?

Het zelf maken van een vliegengordijn klinkt een stuk moeilijker dan het is. U kunt namelijk een pakket kopen bij Horrenbouw en dit pakket is makkelijk om in elkaar te zetten. Horrenbouw is gespecialiseerd in vliegengordijnen en u kunt hier vele soorten en maten kopen, zowel klaar als als doe-het-zelf pakket. Als u een pakket wilt kopen kiest u voor een bepaalde foto of print en kiest u voor een bepaalde breedte en lengte. Zo krijgt u een gordijn precies zoals u het wilt en kunt u deze snel in elkaar zetten om te genieten van de voordelen.

Meer weten?

Meer informatie over de producten van Horrenbouw en over het bedrijf zelf vindt u op de website. U kunt hier contact opnemen wanneer u vragen of opmerkingen heeft de zelfgemaakte vliegengordijnen, de website of een (geplaatste) bestelling.

Reacties zijn gesloten.