Yoga in Eindhoven door Shanti Healing

Starten met yoga in Eindhoven? Yoga is de ideale manier om de balans tussen lichaam en geest weer te herstellen en deze twee in contact te brengen. Yoga is meer dan een aantal lichamelijke oefeningen. Want elke houding kent bij yoga een betekenis en hier zitten een aantal mooie voorbeelden aan verbonden. Leer yoga kennen bij Shanti Healing.

Wat is Shanti Healing?

Deze yogapraktijk zit gevestigd in de omgeving van Eindhoven en Tilburg. Hier worden diverse vormen van Yoga gepraktiseerd. Bij Shanti Healing willen ze graag iedereen, ervarren of nieuw, kennis laten maken met yoga. Want yoga is geschikt voor een gezond en sterk lichaam, maar ook voor een gezonde en heldere geest. De voordelen van yoga zijn  dan ook oneindig.

Kom het een keer proberen!

Yoga is eigenlijk vooral iets wat je eens moet ervaren. De inspanning van de oefeningen en de ontspanning achteraf maken het tot de ideale balans wat je kracht geeft om gezond en sterk in het leven te staan. Bij Shanti Healing brengen ze je graag in contact met de verschillende vormen van yoga. Kom ook eens kijken en ervaar wat yoga met jou doet! Meer informatie vindt je op de website van Shanti Healing, klik daarvoor hier.

Reacties zijn gesloten.