Wilt u de kilometer registratie verbeteren?

Als u een bedrijf heeft waarbij de werknemers of een aantal werknemers een auto van de zaak hebben, dan zijn deze werknemers altijd bereikbaar en kunnen zij snel bij klanten of partners ter plaatse zijn. Dit is erg handig, omdat snelle service fantastisch is. Het heeft echter ook nadelen. Uw werknemers zijn namelijk niet aanwezig op kantoor, waardoor zijn zelf de kilometer registratie moeten bijhouden. Dit kan voor problemen zorgen, maar gelukkig is er een oplossing.

Over TraQz

TraQz is een bedrijf wat gespecialiseerd is in kilometer registratie. Zij weten dat het kan gebeuren dat mensen vergeten de kilometers te registreren, dat mensen ermee kunnen sjoemelen of dat sommige mensen per ongeluk fouten maken. TraQz heeft daarom dergelijke voertuigvolg- en ritregistratiesystemen ontwikkeld. Dit heeft veel voordelen, aangezien u nu altijd de voertuigen kunt volgen. Door de GPS is dit met slechts een interval van 30 secondes. Daarnaast kunt u precies de route terug kijken en zelfs hoe snel ze hebben gereden. Dit betekent dat alles automatisch gaat en dat er geen fouten meer gemaakt kunnen worden. Deze systemen besparen u geld en zorgen voor verbetering van uw organisatie!

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in één van de voertuigvolg- of ritregistratiesystemen? Ga dan naar de website om hier alles over te lezen en direct een scherpe en vrijblijvende offerte aan te vragen.

 

Reacties zijn gesloten.