Welkom op de kindercamping van Limburg

Voor de beste vakantie met de kinderen ben je natuurlijk op zoek naar de beste kindercamping in Limburg.  Wij hebben een aanrader, namelijk De Leistert! Dit recreatiepark is door Kids Vakantiegids genomineerd voor Clamping van het jaar. Wij snappen het wel, want kinderen die hier vorig jaar hun vakantie vierden, hebben het er nu nog steeds over. Ze hebben dan ook volop mogelijkheden om te sporten, spelen, zwemmen en creatief bezig te zijn. Er is veel te doen voor jongens en meiden van alle leeftijden. Je huurt hier ook fietsen of skelters voor een rondje in de omgeving. Knutsel je eigen souvenir voor thuis helemaal zelf, dat is nog eens een leuk aandenken. Maak het bij het Klushuis dat zich op het recreatiepark bevindt. Op deze zolder wordt geknipt, geplakt, getimmerd en gezaagd. Onder begeleiding natuurlijk. In het hoogseizoen is er een kinderbingo, een mega recycle knikkerbaan en ‘pimp my shirt’.

 

Bouw een feestje met Pluck en Pien

Maak kennis met Pluck en Pien van het animatieteam. Zij kennen dansjes en liedjes maken ze alle kinderen iedere keer weer blij. Het duo verzorgt de recreatieprogramma’s op het recreatiepark. Wij weten al wat ze de terugweg naar huis gaan zingen. De kidsspecials beschikken over kinderhoogslapers en een privé speeltuin. In het pakket zit verder een gethematiseerde kinderkamer, een bolderkar. Hier willen jullie eigenlijk helemaal niet meer weg. Natuurlijk is ook de hond van harte welkom om samen met jullie van de vakantie te genieten.

 

Vragen over de faciliteiten?

Bij vragen over de faciliteiten op de kindercamping of de kidsspecialpakketten is contact met de receptionisten zo geregeld. Bijvoorbeeld telefonisch of via mail. Zij nemen de tijd voor je en vertellen graag over de mogelijkheden. Zien we jullie komende vakantie op kindercamping De Leistert in Limburg? We kijken ernaar uit!

Reacties zijn gesloten.