Welke rashond past bij u?

Wanneer u graag een hond wilt  toevoegen aan uw gezin, is het zeer belangrijk dat u een hond kiest die bij uw situatie past. Woont u in een groot of klein huis? Heeft u een tuin? Heeft u andere honden, katten of kinderen? Hoeveel moet deze hond thuis zijn? Elke hond is anders, maar soms is er al veel bekend door het ras van de hond. Misschien is een golden retriever iets voor u.

Over de golden retriever

Een golden retriever is een hond die vroeger voor de jacht werd gebruikt. Hoewel het een goede jachthond, blindegeleidehond en hulphond is, is het ook zeker een hele goede gezinshond. De hond is erg vriendelijk en intelligent en wordt zo’n 12 jaar oud. Een golden retriever heeft lange haren en vraagt om veel beweging en aandacht. Past dit bij u en kunt u deze zorg dragen? Dan kan ik iedereen aanraden om te kiezen voor een prachtige golden retriever.

Andere rashonden

Wilt u informatie over andere rashonden? U vindt op Zoek Dierenarts een lijst met rashonden en alle bijbehorende informatie. Zo weet u precies waar u naar op zoek moet als u een hond in huis wilt nemen. Op de website vindt u ook andere informatie die iedereen met een huisdier kan gebruiken.

Reacties zijn gesloten.