Webshops voor expats

Als Nederlander in het buitenland voel je jezelf niet altijd helemaal thuis. Dit kan veel verschillende redenen hebben. Vooral expats hebben het hier moeilijk mee. Dit zijn mensen die voor korte- of langere tijd naar het buitenland zijn gestuurd door hun werk om daar te wonen en te werken. Een geweldige uitdaging natuurlijk, maar niet altijd zo makkelijk als het lijkt. Dutch Expat Shop probeert het iets dragelijker te maken voor deze mensen.

Dutch Expat Shop

Dutch Expat Shop is een webshop voor mensen uit Nederland die in het buitenland wonen en de typische Nederlandse etenswaren uit de supermarkt erg missen. Dutch Expat Shop geeft Nederlanders in het buitenland een stukje “thuis” terug. Dit heeft te maken met herkenbaarheid. Wanneer je bijvoorbeeld naar een land buiten Europa vertrekt dan zul je weinig etenswaren herkennen in de supermarkt. Je krijgt dus te maken met een nieuwe omgeving, nieuwe winkels, nieuwe mensen en een nieuwe taal. Hoe fijn is het op zo’n moment om toch iets herkenbaars, iets van thuis bij je te hebben?

Snoep

Zijn de kinderen met je meegereisd naar het buitenland en wil je hun een hart onder de riem steken? Kijk dan snel op de webshop van Dutch Expat Shop en zie al het lekkers dat zij aanbieden. Klik hier voor meer informatie.

Reacties zijn gesloten.