Waarom u een paard als coach nodig heeft

Als u problemen heeft heeft u niet altijd zin om naar een maatschappelijk werker of therapeut te gaan, ondanks dat u weet dat u professionele hulp nodig heeft om er weer bovenop te komen. De reden dat u niet naar een therapeut of iets dergelijks wilt is omdat je bang bent voor vooroordelen of dat ze u gaan vertellen wat u eigenlijk al weet of juist wat u het liefst wilt horen. Het liefst zou u objectieve en eerlijke hulp krijgen. Dit kan als u een paard als coach neemt.

Waarom?

Het klinkt in eerste instantie bizar, een paard als coach. Een paard kan echter ontzettend veel voor u betekenen. Paarden kunnen antwoorden geven op vragen over agressie, leiderschap, communicatie en effectiviteit. De antwoorden komen doordat paarden als een spiegel zijn. Alles wat u uitstraalt in uw houding en met uw gedrag wordt aangevoeld door het paard en door het paard gereflecteerd. Dit gebeurt geheel eerlijk en zonder vooroordelen. Als u problemen tegenkomt of ergens ontevreden over bent dan kunt u direct veranderingen aanbrengen en zien hoe het paard hierop reageert.

Interesse

Als u interesse heeft, dan moet u hier klikken. U vindt op de website alle informatie en contact gegevens. Ook kunt u via de website direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Reacties zijn gesloten.