Waarom je een rollerbaan moet nemen

Heeft u een productiehal waar u meerdere producten moet verplaatsen of sorteren? Dan kan een rollenbaan de oplossing voor je zijn. In vrijwel iedere hal moeten de producten de hal ook verlaten en dus verplaatst worden. Dit is vaak lastig en zwaar om constant handmatig te doen. Een rollenbaan kan u hierbij helpen. Dankzij een rollenbaan verplaatst u op een efficiënte manier artikelen in uw productiehal. Dit kan op diverse manier. Verplaats de producten van boven naar onder of naar een compleet ander ruimte. Wilt u graag meer informatie in het gebruik van een rollenbaan? Lees het dan verder in deze blog!

Waar is een rollenbaan van gemaakt?

Rollenbanen zijn te verkrijgen in verschillende materialen en maten. Het is mogelijk om uit keramiek, aluminium en roestvrijstaal te kiezen. Het hangt van de producten af die verplaatst worden welk materiaal het beste voor u is. De rollen waar de producten op worden gelegd zorgen ervoor dat de producten stabiel liggen en op de juiste manier worden verplaatst. Hierdoor worden de producten vanzelf verplaatst. Er zijn dus verschillende rollen, zoals aangedreven rollen, niet aangedreven rollen of de conische rollen. Welke producten fabriceert u en wilt u verplaatsen? De soorten rollenbanen zijn de aangedreven rollenbaan, de zwaartekracht rollenbaan en de harmonica rollenbaan. Het is belangrijk om er goed over na te denken welke rollenbaan het beste in uw productiehal past.

Rollenbaan aanschaffen bij ACB Transportbanden

Een rollenbaan is een grote investering, het is daarom belangrijk dat het een goed doordachte keuze is. Kijk altijd goed of u de juiste rollenbaan heeft uitgekozen. Doordat er zoveel keuze in rollenbanen is, is dit erg belangrijk. Wilt u hier advies of hulp voor ontvangen? Neem contact op met dé rollenbanen specialist in Nederland: ACB Transportbanden. Dit is een specialist in rolbanen met jarenlange ervaring. Zij helpen u graag verder en geven u persoonlijk advies. Gelukkig heeft ACB Transportbanden een ruim assortiment, hierdoor moet er altijd wel iets tussen zitten wat u zoekt.

Reacties zijn gesloten.