Waar laat ik mijn parket schuren?

Het is een feit dat parket op een gegeven moment begint te slijten. Het is dan tijd om het parket te laten schuren. Het is waarschijnlijk dat u hier tegenop kijkt. Dit komt omdat u denkt aan al het stof wat in uw huis komt te liggen na het schuren. Gelukkig kunt u stoppen met hieraan denken aangezien de wet heeft bepaald dat dit niet meer mag. Er zijn apparaten ontwikkeld die het stof opzuigen al onder het schuren. Zo wordt u gezondheid niet geschaad en heeft u alleen maar voordeel van de parket schuren.

Coutinho

Coutinho is een bedrijf wat uw parket kan schuren. Met hun 23 jarige ervaring en kwalitatief hoogstaande apparaten en medewerkers bent u verzekerd van een uiterst goed eindresultaat. Na het schuren en opnieuw lakken zal uw vloer er weer uitzien als nieuw. Al uw wensen kunnen in overleg worden gerealiseerd. De nieuwste technologie en wet zorgen ervoor dat er geen stof wordt achtergelaten. Dit komt doordat er apparaten zijn ontworpen die een schuurapparaat en stofzuiger in één zijn. Zo ademt u geen stof in en voorkomt dit dus een hele hoop eventuele schade.

Interesse?

Als u slijtage begint op te merken en geïnteresseerd bent in het laten schuren van uw houten vloer, ga dan naar de website. U vindt hier alle informatie en mogelijkheden, contactgegeven en het aanvragen van een offerte.

Reacties zijn gesloten.