Volop beweging op De Leistert

Een vakantie is niet per definitie een luie aangelegenheid. U kunt bijvoorbeeld volop bewegen op dit recreatiepark in Limburg.  Dat park heet De Leistert. Veel gezinnen zijn hier al jaren te vinden tijdens hun vakantie, juist door de combinatie van luxe en vermaak. Kinderen raken niet uitgepraat over alle mogelijkheden die dit vakantiepark biedt. Wanneer ze terugkijken naar de vakantiefoto’s met het animatieteam krijgen ze een glimlach op hun gezicht. En weet u wat zo fijn is? Ze hoeven niet lang te reizen om deze fantastische vakantie mee te maken. De Leistert bevindt zich namelijk gewoon in het fantastische Limburg.

 

Limburg biedt meer

Ze de navigatie dus richting het zuiden. Hoe fijn is het om de koffers in de auto zetten en deze alweer snel uit te pakken in uw eigen luxe ingerichte tent of bungalow. Dat zijn slechts enkele opties als het gaat om de accommodaties. Er zijn namelijk tal van accommodaties beschikbaar voor diverse groepen, gezinnen of zelfs hele families. Tevens zijn er veel soorten sporten waarin ze al hun energie kwijt kunnen. Denk hierbij aan tennis, basketbal, Jeu de Boules of bowling. Ga darten of poolen. Doe bijvoorbeeld een competitie gedurende de vakantie. Het liefst de hele vakantie knutselen? Dat kan door heerlijk de knutselen of klussen op de knutselzolder. Hier maken we onder begeleiding de mooiste aandenkens.

 

Vragen staat vrij

Het is slechts een fractie van wat er in en om het recreatiepark in Limburg te doen is. Wij begrijpen dat je eerst nog graag vragen stelt, voordat jullie je vakantie hier boeken. Om de sfeer echt te proeven, kun je prima eerst eens op bezoek komen voordat je een hele vakantieweek vastlegt. De reisafstand is namelijk prima te overzien. Bel of mail bij vragen met een van de receptiemedewerkers. Zij helpen je graag verder en vertellen alle ins en outs over het park en de mogelijkheden.

Reacties zijn gesloten.