Via YabNews kunt u Usenet gebruiken!

Wilt u 3 dagen gratis gebruik maken van usenet? Dan bent u bij YabNews aan het juiste adres! Bij YabNews is het mogelijk om drie dagen toegang te krijgen tot usenet met onbeperkte snelheid van 200mbit. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

Over YabNews

YabNews biedt Usenet aan met 900 dagen retentie. Wij leveren accounts vanaf 4Mbit tot 120Mbit. Zo heeft u een ruime keuze. U kunt ook Block accounts afnemen. Denk dan aan 25GB of 100GB. Dit is ideaal wanneer u geen extreme downloader bent. Of wanneer u een fill server nodig heeft. Bij YabNews heeft u gratis SSL verbinding. De setup is erg eenvoudig. Daarnaast heeft u toegang tot wel 12 connecties. En als u nu bestelt krijgt u 30% carnavals korting! Wees er snel bij want dit is 11 februari afgelopen.

Alle informatie

Voor alle informatie over YabNews en Usenet kunt u terecht op onze website. Hier vindt u ook de producten van Yabnews terug. Hier kunt u ook de helpdesk raadplegen. Heeft u vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0900-5000050. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 10.00 – 17.00 uur. Buiten deze tijden kunt u ons mailen. Wij helpen u graag verder!

Reacties zijn gesloten.