Vertalers Engels nodig?

Engels kan beschouwd worden als een wereldtaal. Dit omdat Engels in ontzettend veel verschillende landen en daardoor ook in elk werelddeel te vinden is als een officiële eerste taal. Daarnaast is Engels in nog meer landen te vinden als tweede taal. Bovendien wordt er in ontzettend veel landen Engels geleerd op school en zo zijn er ook veel mensen kundig met deze taal. Een document of website vertalen in het Engels is daarom helemaal niet zo gek om te doen. Als u hiervoor hulp nodig heeft kies dan voor vertaler Engels van vertaalbureau.co.

Over Vertaalbureau.co

Vertaalbureau.co is een modern vertaalbureau. De vertalers die voor vertaalbureau.co werken hebben veel kennis en een diploma over 1 of meerdere talen. Daarnaast hebben zij veel kennis over en zijn ze handig met computers en toetsenborden. Mensen en technologie worden hierdoor samengebracht. Dit zorgt ervoor dat er heel snel gewerkt kan worden en dat er topprestaties geleverd kunnen worden. U krijgt altijd nog voor uw deadline een vertaling terug, welke altijd foutloos is. Voor slechts 11 cent per woord geniet u van deze voordelen. Er is geen starttarief.

Meer weten?

Ga nu naar de website voor alle informatie over het bedrijf en meer over de talen, prijzen enzovoort. U vindt hier ook contactgegevens.

Reacties zijn gesloten.