Verschillende kachels en haarden bij Haardenexpert

Bent u op zoek naar een haard of kachel om ruimtes optimaal mee te verwarmen? Haardenexpert levert prachtige en sfeervolle haarden en kachels. U kunt hier terecht voor alle soorten haarden en kachels. Ze leveren onder andere houtkachels, pelletkachels, gashaarden en elektrische haarden.

Barbas Panolux 52

Een van de prachtige haarden van Haardenexpert is de Barbas Panolux 52. Deze haard is klassiek en heeft een mooie uitstraling. De Barbas Panolux 52 heeft een uitstekend zicht op het vlammenspel door de twee grote ruiten. De haard beschikt over twee deuren met daarin een ruit. Daarnaast in de haard zuinig. Bij de Barbas Panolux kunt u diverse extra’s bestellen. Voorbeelden hiervan zijn een convectieventilator of een sokkel.

Houtkachels van Haardenexpert

De kachels van Haardenexpert zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Het assortiment houtkachels is te verdelen in inbouw houtkachels, inzet houtkachels en vrijstaande houtkachels. Ook zijn de inbouw houtkachels weer te verdelen in liftdeur haarden en draaideur haarden. Een houtkachel zorgt voor optimale sfeer en warmte. U kunt lekker stoken en genieten van de warmte. Bent u benieuwd naar het assortiment van Haardenexpert of wilt u meer weten over de Barbas Panolux 52? Ga naar de site voor het volledige assortiment en voor meer informatie over de producten. Heeft u specifieke vragen? Neem dan gerust contact op met Haardenexpert.

 

Reacties zijn gesloten.