Verpakkingsbedrijf inhuren?

Heeft u een aantal mooie producten in de productie? Dan bent u als bedrijf vast al aan het nadenken over het logistieke proces wat hierop volgt. De producten moeten natuurlijk uit de fabriek worden gehaald, netjes wordt verpakt en vervolgens naar de klanten worden verzonden. Er is een bedrijf wat u hierbij van dienst kan zijn. Het verpakkingsbedrijf Packstore.

De werkzaamheden van Packstore

Packstore is een verpakkingsbedrijf gevestigd in Ede. Zij zijn gespecialiseerd in het verpakking van goederen. Zowel complexe als eenvoudige verpakkingen voeren zij snel en efficient voor u uit. Ze werken met de hand maar hebben ook de mogelijkheid om half-machinaal aan de slag te gaan. Gemakkelijk dus! U levert uw producten af bij Packstore en zodra het klaar is haalt u het op. Maar het is ook mogelijk om gebruik te maken van de opslagplek. U kunt ervoor kiezen om de producten vanaf hier te transporteren naar uw klanten.

De service van Packstore

Het is ook mogelijk dat Packstore de producten bij uw vestiging ophaalt en weer terug brengt. Dat is nog eens service! Ook als u last-minute klussen hebt staan ze voor u klaar. Ze werken namelijk ook ’s avonds en in het weekend. En dat scheelt u een hoop stress! Neem contact op  voor uw industriële verpakkingen.

Reacties zijn gesloten.