Vermaak jezelf bij dit recreatiepark

Wil je vakantie vieren in eigen land? Dan raden we je aan om eens te kijken bij recreatiepark de Leistert. Dit park is gelegen in Limburg en hier valt van alles te beleven. Er zijn genoeg faciliteiten op het park zelf, maar ook in de omgeving kun je veel doen. Benieuwd wat je hier allemaal kunt doen? Lees dan gauw verder!

Faciliteiten
Recreatiepark de Leistert is de plek waar je je nooit hoeft te vervelen. Zo kun je hier een potje bowlen, tennissen en golfen, maar is het ook mogelijk om heerlijk te zwemmen in het  subtropisch zwembad. Ook is er gedacht aan de visliefhebbers, want ze hebben een visvijver waar je een hengeltje kunt uitslaan. Heb je kinderen? Dan worden hier ook genoeg leuke dingen georganiseerd. Voor de kinderen is er namelijk een indoor speeltoestel en organiseert het recreatieteam regelmatig leuke activiteiten. Hierdoor kun je het een camping in Limburg die kindvriendelijk is noemen.

Meer weten over dit recreatiepark?
Wil je meer weten over recreatiepark de Leistert? Neem dan eens een kijkje op de website en krijg een goede impressie van wat je kunt verwachten. Wacht niet te lang met het plaatsen van een boeking, want zo weet je zeker dat je op tijd bent en een mooie plek op het park hebt.

Reacties zijn gesloten.