Unie NFTO komt voor uw rechten op

Iedereen tekent arbeidsvoorwaarden zodra je een werkgever of werknemer bent. De arbeidsvoorwaarden zijn voorwaarden waaraan beide partijen zich moeten houden als het gaat om werkzaamheden. Een aantal voorwaarden zijn het salaris, de regeling met ziekte en vakantie en de arbeidsduur. Dit wordt afgesproken tussen werkgever en werknemer en wordt vervolgens vastgelegd. Het kan voorkomen dat er conflicten ontstaan over deze voorwaarden, waardoor het soms handig is dat er een organisatie voor u opkomt om dit conflict recht te zetten. Dit doet de Unie NFTO.

CAO bij Unie NFTO

De CAO is de overeenkomst tussen de werkgever en vakbonden. De werkgevers worden vertegenwoordigd door een werkgeversorganisatie. De net genoemde arbeidsvoorwaarden zijn hierin geregeld. De Unie NFTO is een onafhankelijke organisatie die opkomt voor de arbeidsrechten van mensen die werkzaam zijn in de beroepskolom en het voortgezet onderwijs en lid zijn van deze unie. Deze unie komt op voor de belangen van haar leden en wil positieve ontwikkelingen voortbrengen in de CAO. Denk aan betere kwaliteit, snellere reacties, meer kennis en meer gevoel en ervaring van de onderhandelaars. Op deze manier worden (nieuwe) regelingen en voorschriften zo dat iedereen hier tevreden mee is.

Lid worden

Als u werkzaam bent in de beroepskolom of het voortgezet onderwijs is het verstandig om lid te worden. Zo heeft u altijd een onafhankelijke organisatie waarvan u de hulp kunt inschakelen zodra er iets niet goed loopt omtrent de arbeidsvoorwaarden. Kijk op de website voor alle informatie over de CAO. U vindt onder op de website ook de pagina ‘lid worden’.

Reacties zijn gesloten.