Ultieme vakantie in dit bungalowpark in Limburg

Recreatiepark> De Leistert is vaker uitgeroepen tot het beste bungalowpark van Limburg. Dat snappen wij wel, want Bungalowpark de Leistert in Limburg staat bekend met zeer bijzondere en luxe bungalow. Bij dit bungalowpark in Limburgvind je verschillende accommodaties voor verschillende gezinnen. Wat is voor jou belangrijk? Bedenk wat jij sowieso terug wilt zien in een accommodatie en bekijk of iets voldoet aan jouw verwachting. Er zijn mogelijkheden genoeg, voor de hele familie.

Verschillende activiteiten

Er is een ruim aanbod aan faciliteiten op deze camping. Zowel bij goed als bij slecht weer zijn er op het familiepark voldoende recreatieve mogelijkheden voor het hele gezin. Wat dacht je van het subtropisch zwembad of de bowlingbaan. Duik bij mooi weer gewoon lekker het buitengolfslagbad in en ga lekker zonnen op het strand. ‘s avonds dineer je bij een van de restaurants op het recreatiepark. Zelf koken? Dan doe je gewoon je boodschappen bij de supermarkt op het park. Vieze was kun je ook gewoon wegbrengen op het park.

Reserveer en bezoek de omgeving

Ook in de omgeving is voldoende te doen. De Leistert ligt namelijk tussen de steden Roermond, Venlo en Weert. Pak de fiets of ga lekker wandelen en geniet van de omgeving. Via de heerlijke fiets- en wandelpaden kom je vanzelf bij musea als het openluchtmuseum Eynderhoof of het Limburgs Museum. Voor meer informatie kun je gewoon contact opnemen met de camping. Zij kunnen je alles vertellen. Ook de website kun je bezoeken voor meer informatie.

Reacties zijn gesloten.