Trap laten renoveren? Dat kan bij Up2Go Montage

Het onderhoud van het huis is een belangrijke investering. Want het liefst wil je natuurlijk dat je huis gedurende de jaren meer waard wordt, maar dan is er wel werk aan de winkel. Bij onderhoud denken veel mensen direct aan schilderwerk en isolatie. Maar er is meer, heb je bijvoorbeeld al gedacht aan traprenovatie?

Een stevige trap met nette uitstraling

Een trap is een belangrijk punt binnen het huis. Het verbindt de boven met onderverdieping en is daarom een belangrijk punt, ook qua stevigheid van de woning. Daarnaast wordt een trap vaak vergeten bij het opknappen van de woning. Maar een goed onderhouden trap heeft een nette en strakke uitstraling. Dit kan u realiseren door bijvoorbeeld uw trap opnieuw te laten bekleden. Dit kan gaan om bijvoorbeeld vervanging van het tapijt. Maar ook kan u kiezen voor een geheel nieuwe trap van een mooi soort hout.

Een nieuwe trap binnen een dag!

Veel mensen hebben de angst dat als ze de trap laten renoveren ze hierdoor tijdelijk niet naar boven of beneden kunnen. Dit is nergens voor nodig. De trap kan door Up2GO montage in de meeste gevallen in een dag worden vervangen zodat u aan het eind van de dag weer gebruik kan maken van de trap. Voor meer informatie over het bekleden van de trap klikt u op de link.

Reacties zijn gesloten.