Tongo Vertaalbureau voor een goedkope en goede vertaling!

Om contact te maken als bedrijf met een doelgroep over de grens is het belangrijk om ook de communicatie hierop aan te passen. Door een tekst te vertalen naar een taal die past bij de doelgroep wordt de doelgroep meer aangesproken. Het is aan te raden om voor dit soort zaken een professioneel vertaalbureau in te schakelen die goed weet wat er belangrijk is in de communicatie  in de specifieke taal. Een goed voorbeeld van zo’n vertaalbureau is Tongo!

Hoogwaardig vertalen tegen een scherpe prijs

Tongo staat bekend om vertalingen die goed zijn, de lading dekken en ze werken snel. Daarnaast weet je zeker dat je bij Tongo’s Vertaalbureau een scherpe prijs betaalt voor je vertaling. De vertalingskosten van een tekst van het Nederlands naar het Duits liggen rond de 0,15 cent per woord. Dat is veel lager dan bij het gemiddelde vertaalbureau. Een extra reden om te kiezen voor Tongo dus!

Meer weten hierover?

Op de website van Tongo staan alle mogelijkheden beschreven. Behalve voor een tekst naar het Duits kan je er ook terecht voor nog veel meer talen, waaronder het Frans, Spaans, Chinees, Arabisch en nog veel meer. Communicatie is mogelijk met oneindig veel doelgroepen als je de teksten laat vertalen door Tongo!

Reacties zijn gesloten.