Thuisvaccinatie komt gewoon thuis uw vaccinatie plaatsen!

Thuis vaccineren klinkt ideaal toch? Thuisvaccinaties maakt het mogelijk!  Voor de juiste vaccinaties krijgt u thuis een duidelijk en goed advies. U hoeft de deur niet uit en de arts komt naar u. Dat bespaart u tijd en u weet zeker dat het advies wat u krijgt door een professionele arts wordt gegeven. En de artsen van Thuisvaccinatie komen overal, ook in Haarlem voor uw vaccinaties.

Uw bestemming bepaalt de benodigde vaccinaties

En natuurlijk het doel van de reis en wat u er precies gaat doen. Hoe langer u ergens verblijft, hoe belangrijker het soms is dat u de juiste vaccinaties toegedient krijgt. Thuisvaccinaties weet precies welke vaccinaties voor welke ziektes van belang zijn per bestemming. Het advies is dan ook om dit met een van de artsen van Thuisvaccinaties te bespreken. Als u de afspraak maakt zullen ze langskomen en u ook direct vaccineren. Zo bent u klaar voor de reis!

Op vakantie naar Bali?

Een heerlijk vooruitzicht!  Maar dan weet u vast dat hiervoor vaccinaties geadviseerd zijn, bijvoorbeeld voor hepatitus A en DTP. Gaat u ook de rest van Indonesie bezoeken? Dan kan het zijn dat ook Malariapillen van belang zijn, maar een arts van Thuisvaccinaties kan u precies informeren over vaccinaties voor Bali.

Reacties zijn gesloten.