Stijlvol kamperen op de 5 sterring camping

Op zoek naar een stijlvolle, luxe manier om je vakantie door te brengen? Wil je wel kamperen maar niet met alle beperkingen die hierbij komen kijken? Dan ben je op zoek naar een glamping. Oftewel een camping met een beetje glamour. Denk aan keurig sanitair, keukenvoorzieningen en plaats om heerlijk te relaxen. Kies dan bijvoorbeeld voor prachtig ingerichte lodges voor groepen bestaande uit 4 tot 6 personen. In de Logdes is centrale verwarming en een overdekt terras met tuinmeubilair aanwezig. Een vakantie doorbrengen op de camping is allang niet meer afzien. Op recreatiepark De Leistert zijn er veel verschillende manieren om kamperen helemaal op jouw manier te doen. De Leistert is niet voor niets een 5 sterren camping. Het ontbreekt je hier aan niets. Je zult je snel thuis voelen op Recreatiepark De Leistert. Het park behoort dan ook tot de top van Nederland én Europa.

 

Niets ontbreekt op recreatiepark De Leistert

Maak een feestje van je vakantie. Niet alleen doordat je zelf lekker kan relaxen, maar ook doordat je kinderen zichzelf iedere dag met een andere activiteit prima kunnen vermaken. Zij kunnen namelijk volop hun energie kwijt in het subtropisch zwembad of de roeivijver. Er zijn fietsen te huur, net als skelters. Ook kunt u met het hele gezin een golfballetje gaan slaan. Ga er een andere dag heerlijk als gezin op uit. Er zijn meerdere lokale musea over uiteenlopende thema’s of ga naar hartenlust shoppen in Designer Outlet Roermond, die zit namelijk om de hoek. Ook de kinderen zijn blij met zo’n goed bed in de luxe tent op de 5 sterren camping, ze zijn de volgende dag weer helemaal klaar voor een nieuwe avontuur op dit recreatiepark.

 

Neem vast een kijkje

Wij kunnen wel vertellen dat De Leistert is uitgeroepen tot beste camping en dat de eerdere gasten meer dan tevreden waren met hun vakantie. Dat wil je eerst zelf zien natuurlijk. Gelukkig is het mogelijk om vast online een kijkje te nemen, met de virtuele tour bijvoorbeeld. Lijkt het je wat? Boek dan gemakkelijk online. Wil je graag nog wat vragen stellen of aanvullende informatie ontvangen? Neem dan gerust contact op met de receptiemedewerkers.

Reacties zijn gesloten.