Snel een nieuw pand met modulair bouwen

Heeft u een bedrijf of organisatie? En moet uw school, kantoor, bibliotheek of ziekenhuis verhuizen? Bijvoorbeeld omdat het pand waar u nu in zit niet meer groot genoeg is? Dan is het een goed idee om te kiezen voor Alho. Hier kunt u namelijk modulair bouwen. Zo kunt u tijdens een verhuizing of verbouwing bijvoorbeeld in een tijdelijke pand trekken wat van alle gemakken is voorzien en heel snel voor u gebouwd kan worden.

Meer over Alho

Alho is een bedrijf wat aan systeembouw doet. Dit betekent dat er heel snel een gebouw in elkaar gezet kan worden of dat er heel snel een aanbouw gedaan kan worden. Dit kan als tijdelijk, maar kan zeker ook heel lang gebruikt worden. In een aantal weken krijgt u alles wat u nodig heeft. Zelfs ziekenhuizen kunnen gebruik maken van de dienst van Alho. Alles is mogelijk. Voor een lage prijs krijgt u snel wat u nodig heeft.

Alle informatie

Alles over de systeembouw van Alho vindt u op de website. U vindt hier tevens foto’s voor een beter beeld en de contactgegevens zodat u vragen kunt stellen of direct een afspraak kunt maken zodat ook u binnenkort een prachtig gebouw heeft, in elkaar gezet door Alho.

Reacties zijn gesloten.