Schilderen omgeving Maastricht

Als baas van een grote kroeg is het soms erg lastig om beslissingen te maken voor bijvoorbeeld het laten overschilderen van de muren in de kroeg. Het was voor mij enorm moeilijk om een dag de deuren te sluiten van de kroeg en daarom moest ik op zoek gaan naar mogelijkheden. Al gauw kwam ik terecht bij schilder Maastricht, die ervoor kon zorgen dat mijn kroeg niet dicht hoeft te gaan tijdens de werkzaamheden van de beroepsschilder. Hij kon er namelijk voor zorgen dat mijn kroeg in één nacht geschilderd zou kunnen worden.

Werkzaam in de nacht

Ger van Glabbeeck is een schilder die naast het normale schilderen ook exclusieve manieren van schilderen aanbiedt. Zo biedt de schilder dus ook aan om in de nacht uw kroeg te schilderen, zodat u uw zaak niet voor een dag hoeft te sluiten. De schilder heeft in overleg met mij helemaal afgesproken om welke tijden hij bij ons zou komen schilderen en dit heeft tegen een zeer aardig tarief vervolgens gedaan.

Schilder in Maastricht

Heeft u ook een geweldige schilder nodig die werkzaam is in de omgeving van Maastricht? Neem dan spoedig contact met schildersbedrijf Maastricht op, want deze schilder is in voor alles en kan alles!

Reacties zijn gesloten.