Schaf een gebolleerde eindrol aan

Heeft u een gebolleerde eindrol nodig? In dit blog kunt u daar meer over lezen. Wij vertellen niet alleen meer over de gebolleerde eindrol zelf, maar hebben het ook over de toepassingen hiervan. Er zijn veel verschillende soorten eindrollen, ieder met andere toepassingen. De naam geeft het al een beetje weg, gebolleerde eindrollenhebben een afschuining en zijn daarom in sommige situaties ideaal. Lees nu verder.

Een transportband

Maar waar gebruikt u afschuining dan precies voor? Hiermee wordt scheefloop voorkomen. Dit is te herkennen aan bijvoorbeeld de transportband die scheef over de rol loopt. De transportband kan ook beschadigd zijn door het schuren of tijdens het transporteren. Er kan bijvoorbeeld wat materiaal gemorst zijn door verschillende oorzaken, zoals asymmetrische belading, verkeerde bandspanning een verontreinigde transportband of onjuist afgestelde trommels. Laat u dus niet tegenhouden om een gebolleerde eindrol aan te schaffen. Want gebolleerde eindrollen zorgen voor een stabiel spooreffect. In de meeste gevallen is het monteren van een gebolleerde eindrol al voldoende.

Vragen over de gebolleerde eindrol?

Voor verdere informatie verwijzen wij u door naar de specialisten van ACB Transportbandenvoor gebolleerde eindrollen. Zij helpen u graag met al uw vragen.

Reacties zijn gesloten.