Rimpels verwijderen op verschillende manieren

Rimpels verwijderen kan op allerlei verschillende manieren. U kunt hiervoor bijvoorbeeld terecht bij Huisartskliniek. Hier wordt gewerkt met zowel botox als met fillers. Het hangt natuurlijk af van de plek in het gezicht en het type rimpel om te bepalen of er met fillers of met botox wordt gewerkt. Een arts van Huisartskliniek kan met één of met beiden middelen werken. Sinds kort worden er ook andere behandelingen aangeboden zoals Draadjeslift PDO. Dit is om rimpels en huisverslapping te bestrijden. Een ideale behandeling voor het verwijderen van rimpels is vaak het combineren van botox en van fillers. 

Meer informatie

De arts kan botox gebruiken om de spieractiviteit tijdelijk te verslappen. Er wordt een filler ingezet om een rimpel op te vullen. Een rimpel is immers een litteken. Daarom wordt er ook wel gezegd dat voorkomen beter is dan genezen! De artsen van Huisartskliniek kunnen u adviseren. Bij fillers wordt er hyaluronzuur gebruikt. Soms is dit Radiesse. Allebei zijn tijdelijke fillers en zijn als volkomen veilig bevonden.

Lees meer online

Bent u nieuwsgierig geworden naar meer informatie over het verwijderen van rimpels bij Huisartskliniek? Ga dan naar de website van Huisartskliniek. U kunt uiteraard ook altijd even contact opnemen wanneer u vragen en / of opmerkingen heeft.

 

 

Reacties zijn gesloten.