Reclameletters

Wil je net zo’n mooie gevel als de bakker naast je? Maar weet je niet hoe? Bosman letters & reklame heeft de juiste technieken en ervaring in huis om bij elk pand een mooie gevel te maken die opvalt voor je klanten en nieuwe bezoekers. Op welke manier? In ieder geval eentje die past bij de huisstijl van jouw winkel of bedrijf. 

Materialen

De gevel van je winkel of bedrijf is niet zomaar iets. Nee, het is het visitekaartje van jouzelf. Je wilt dus niet dat deze er goedkoop uitziet of slechte kwaliteit uitstraalt. Bosman letters & reklame begrijpt dit als geen ander en kijkt daarom verder dan slechts het bedrukken van een paar letters op een materiaalsoort. Door middel van afstandsknoppen kan uw beeldmerk van een afstand op de gevel gemonteerd worden. Op deze manier creëer je reliëf wat er luxe uitziet. Daarnaast kan er door middel van verlichting een extra luxe gegeven worden aan de gevel. Dit kan door de lightline systemen of gebogen spots die Bosman letters & reklame allemaal in hun assortiment heeft. Het materiaalsoort maakt niet zoveel uit, je kunt het zo gek niet verzinnen.

Contact

Heb je nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Via de website kun je contact opnemen en je vraag stellen. Dit hoeft niet per se een vraag te zijn over het bedrukken van gevels, dat kan ook een vraag zijn over magneetborden.

 

Reacties zijn gesloten.