Prachtige kleding van het merk City of Sails

Bent u de trotse eigenaar van een kledingwinkel en bent u op zoek naar een nieuw kledingmerk die u toe zou kunnen voegen aan uw collectie? Hiervoor bent u bij City of Sails aan het juiste adres. City of Sails is een kledingmerk dat pas enkele jaren actief is in Nederland, maar het is in korte tijd uitgegroeid tot een populair merk. Bij City of Sails kunt u merkkleding inkopen voor uw eigen kledingwinkel. 

Het merk

Het merk City of Sails biedt casual kleding aan en richt zich voornamelijk op het midden en het hogere segment. City of Sails heeft een ruime collectie aan kleding voor mannen en vrouwen. Maar ook als u op zoek bent naar leuke kleding voor kinderen kunt u bij City of Sails terecht. Naast kleding vindt u hier ook diverse accessoires. Hierbij kunt u denken aan riemen en tassen.

Collectie bekijken

Bent u benieuwd en zou u heel graag een keer de collectie van City of Sails willen bekijken? Wacht dan niet langer en breng een keer een bezoekje aan de website van het merk. U kunt er ook voor kiezen om een keer langs te gaan in de showroom. Het adres van de showroom staat vermeld op de website.

 

Reacties zijn gesloten.