PBM helpt u bij valbeveiliging

Bent u op zoek naar een bedrijf in Brummen die u kan helpen bij valbeveiliging? Dan bent u bij PBM aan het juiste adres! PBM staat voor Protect Persoonlijke Beschermingsmiddelen. Wij zijn gespecialiseerd in dakveiligheid, dakbedekkingen, zonnepanelen en groendaken. Wij bestaan nu inmiddels al 25 jaar. Onze ervaring is voor u de garantie dat wij u optimaal kunnen helpen! 

Over Protect Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM)

Met de jaren hebben wij ons assortiment van alleen valbeveiliging uitgebreid met allerlei artikelen die uw dak compleet maken. Denk aan het leveren en aanbrengen van zonnepanelen tot het compleet renoveren van daken. Al onze monteurs zijn VCA gecertificeerd. Dit geldt ook voor onze dakdekkers! Ze hebben alle benodigde diploma’s en certificaten om voor u een kwaliteitsdak te realiseren. Wij werken onder anderen voor de overheid en semioverheid, vastgoedbeheerders, woningbouwcorporaties, de industrie, gezondheidszorg en zorginstellingen, scholen en institutionele beleggers.

Alle informatie

Wilt u meer informatie over PBM? Dan kunt u terecht op onze website. Hier vindt u ook alles over onze diensten en producten. Wilt u graag een afspraak maken? Dan kunt u het contactformulier invullen. Dit kunt u uiteraard ook doen wanneer u vragen en / of opmerkingen heeft. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk met een reactie komen.

Reacties zijn gesloten.