Packstore onderneemt op de MVO manier!

Packstore is een bedrijf wat op een maatschappelijk verantwoorde manier onderneemt. Een trend in ondernemersland die steeds meer aandacht lijkt te krijgen. Want we willen natuurlijk behalve geld verdienen ook graag iets terug doen voor de maatschappij. Ook Packstore doet hieraan mee, een mooi initiatief. Zij geven een sociale werkplaats net een andere dimensie.

Hoe doen ze dat dan precies?

Packstore zorgt ervoor dat er op een verantwoorde manier geld wordt verdient. Natuurlijk werken ze hard om voornamelijk salaris te kunnen betalen. Maar daarnaast geven ze ook iets terug aan de maatschappij op een manier waarop dat voor hen mogelijk is. Bijvoorbeeld door personeel aan te nemen wat een afstand heeft tot de maatschappij. Doordat zij bij Packstore aan de slag gaan wordt hen een ritme geboden en kunnen ze stapje voor stapje integreren met het normale leven.

Wat zijn de mogelijkheden?

Packstore is geen 9 tot 5 bedrijf, en dat is mooi!  Ook met klussen voor in de avonduren of in het weekend kunt u bij hen terecht. Wel even bellen, maar ook last-minute  klussen behoort tot de mogelijkheden. Benieuwd of ze vandaag ook nog voor u klaar staan? Bel dan even of bezoek de website van deze sociale werkplaats in omgeving Rotterdam.

Reacties zijn gesloten.