Overtreedt u de flora en fauna wet?

Het kan soms voorkomen dat een beschermde planten- of dierensoort in gevaar wordt gebracht bij bijvoorbeeld het slopen van een gebouw, het aanleggen van een autoweg of fietspad, het dempen van sloten of juist het bouwen van een nieuwe gebouw. Als deze planten en dieren in gevaar worden gebracht worden de verbodsbepaling van de Flora- en faunawet overtreden en kan het nodig zijn om maatregelen te treffen of ontheffing aan te vragen. Met een Flora en Fauna Quickscan kun je bekijken of dit noodzakelijk is.

Wie doet een Flora en Fauna Quickscan?

Bureau Viridis is een ecologisch adviesbureau die onder andere quickscans doet. Het is een onafhankelijk ecologisch advies bureau wat onderzoek doet en werkt door het hele land. Hun keywords zijn creatief, flexibel en doelgericht. Ze hebben veel ervaring en kennis als het gaat over flora en fauna. Na het doen van onderzoek presenteren ze de resultaten helder en bondig in een overzichtelijk eindrapport. De groep specialisten helpt u graag bij het begeleiden van projecten. Bureau Viridis werkt vooral voor overheden, waterschappen, bedrijven, natuurbeschermingsorganisaties, terreinbeheerders, maar ook particulieren.

Contact opnemen

Bent u benieuwd wat dit ecologische flora en fauna onderzoek team voor u kan betekenen? Neem dan contact op via de contactgegevens op de website.

Reacties zijn gesloten.