Overnachten op een recreatiepark in eigen land

Wil je aankomende vakantie graag overnachten op een recreatiepark in eigen land? Zoek dan niet verder, want wij kennen een goed recreatiepark wat kwalitatief in orde is. Wij raden je recreatiepark De Leistert aan. Dit recreatiepark heeft maar liefst 5 sterren en de camping is uitgeroepen door de ANWB als topcamping.

Camping en bungalowpark
Naast dat er een camping is, is er ook een bungalowpark met diverse lodges en chalets. Dus ook als je zelf niet beschikt over een camping of een tent, dan kun je hier het ultieme kampeergevoel beleven.  Nog een voordeel is dat recreatiepark de Leistert zich bevindt op een toplocatie in Limburg. Het zit middenin Limburg en daarom kun je flink veel uitstapjes maken naar grote steden zoals Roermond, Venlo en Weert. Daarnaast liggen er diverse natuurparken nabij, waar je heerlijk kunt wandelen of fietsen. Kortom: er is genoeg te doen in de omgeving van dit recreatiepark. Daarnaast kunt u op het park zelf ook genoeg beleven.

Contact met dit recreatiepark?
Denk je ook dat je je op dit recreatiepark zult vermaken? Bezoek dan de website en krijg een impressie. Wil je graag een boeking plaatsen? Dit kan via de website. Dus neem snel een kijkje.

Reacties zijn gesloten.