Op zoek naar een mooi bungalowpark?

Recreatiepark> De Leistert is vaker uitgeroepen tot het beste bungalowpark van Limburg. Dit recreatiepark beschikt over verschillende mooie en bijzondere bungalows waar u uw vakantie kunt doorbrengen. Er zijn namelijk bij dit bungalowpark in Limburg plekken beschikbaar voor gezinnen. U kunt hier dus met jong en oud terecht, ideaal voor een gezin met jonge en oudere kinderen. Waar slaapt u het liefste? Op de website vindt u alle mogelijkheden.

Alle activiteiten

Er is genoeg te beleven op dit bungalowpark. Zelfs met water minder mooi weer kunt u hier genieten van het zwembad, want het is namelijk een subtropisch zwembad. Als het wel mooier weer is kunt u ook altijd gaan zwemmen in het meer. Wilt u toch liever iets anders gaan doen dan zwemmen, dan kunt u ook bijvoorbeeld een potje gaan bowlen of darten. Wat betreft het avondeten kunt u heerlijk dineren op de camping, maar u kunt natuurlijk ook gewoon boodschappen doen bij de supermarkt en zelf een heerlijke maaltijd bereiden. U hoeft ook niet veel kleren mee te nemen, want u kunt gewoon een was draaien op het park.

Reserveer nu een plekje

Niet alleen is er veel te beleven op het bungalowpark, maar er is genoeg te doen in de omgeving. De Leistert bevindt zich namelijk vlakbij Roermond, Venlo en Weert. Hier kunt u heerlijk de stad bezoeken of ga even in de omgeving wandelen of een stukje fietsen. Wilt u nog meer weten over de plekken, de omgeving of over de overige mogelijkheden? Bel gerust even op en zij kunnen je gewoon meer informatie bieden.

Reacties zijn gesloten.