Op zoek naar een leverancier van een oogbout?

Bent u op zoek naar een leverancier van een oogbout? Zoek dan niet verder! U bent bij Kleinmetaalshop aan het juiste adres. Wij hebben oogbouten in alle soorten, maten en prijzen. Bij ons is verzenden boven de €75 geheel gratis. Wij leveren niet alleen in Nederland maar ook bij ons buurland Belgie. Het is mogelijk elke oogbout per stuk te bestellen. De prijzen hiervan zijn erg scherp. En u kunt de levering al binnen 1 – 3 werkdagen thuis verwachten! Bent u niet helemaal tevreden met het product dat u ontvangen heeft? Dan krijgt u gewoon uw geld terug. Want we doen alles om u tevreden te stellen. Benieuwd naar Kleinmetaalshop? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

Over Kleinmetaalshop

Wij leveren al sinds jaren een grote verscheidenheid aan katrollen, karabijnhaken, musketonhaken, oogmoeren, oogbouten en andere soorten artikelen. Dit doen wij voor veel verschillende klanten. Denk aan maneges, bouwbedrijven, verhuisbedrijven en particulieren die zelf hondenriemen etc. maken. Wij kunnen ook speciaal producten op maat fabriceren die niet standaard in het assortiment zitten.

Alle informatie

Voor meer informatie over Kleinmetaalshop, ons assortiment en overige zaken kunt u terecht op de website van Kleinmetaalshop. Wilt u een opmerking en / of vraag plaatsen? Dan kunt u het contactformulier invullen of ons bellen. Wij helpen u graag verder!

Reacties zijn gesloten.