Op zoek naar een 5 sterren camping

De zomervakantie komt er weer aan. Heeft u al plannen? Wilt u graag kamperen omdat dit altijd een leuke sfeer met zich mee brengt, houdt u niet van een hele primitieve camping? Ga dan naar een5 sterren camping? Recreatiepark de Leistertis echt iets voor u. Vervelen zult u hier niet, want er is genoeg te beleven. Het is de ideale camping om samen met uw partner en kinderen naartoe te gaan. De faciliteiten zijn perfect en de locatie is erg geschikt voor kinderen. Lees hier meer.

Alle activiteiten

Recreatiepark de Leistert beschikt over uitstekende faciliteiten. U kunt hier naar toe met uw hele gezin want er is voor iedereen genoeg te beleven. Heeft u zin om te zwemmen of kiest u liever een andere activiteit zoals bowlen of darten? Ook kunt u heerlijk genieten van de omgeving, maar ook een sportief potje beachvolleybal of jeu de boule is een goede optie om te doen. Wilt u graag een keer de omgeving verkennen? Huur dan een dagje een fiets en bekijk de omgeving.

Reserveer een plekje

Heeft u vragen? Breng dan eens een bezoekje aan de website. Hier komt u meer te weten over de accommodaties en faciliteiten. Een plek op de camping kunt u tevens online reserveren. Wacht niet te lang, want het zou zonde zijn als de camping al vol zit.

Reacties zijn gesloten.