Op tijd en juist laten vaccineren in Delft

Wilt u weten of u vaccinaties nodig heeft voor uw reis naar het buitenland? Kijk dan op de website van thuisvaccinaties. De website heeft voor elk land een pagina waar alle informatie op staat die u nodig heeft. U kunt zien welke vaccinaties nodig zijn of worden aangeraden, hoe lang ze werken en wanneer u ze uiterlijk moet innemen. U kunt ook via de website een afspraak maken om te laten vaccineren in Delft. Thuisvaccinaties komt gewoon bij u langs, waar en wanneer u wilt.

Waarom laten vaccineren?

Vaccineren is erg belangrijk. We kunnen de ziektes niet zien, maar ze zijn er zeker wel en ze zijn zeer besmettelijk. Om het zekere van het onzekere te nemen is het verstandig om hier ons tegen te bescherming. De ziektes in het buitenland kunnen ziektes zijn die wij in Nederland niet kennen, waardoor we hier nooit een inenting tegen hebben gehad. Als u de juiste vaccinaties neemt voordat u op vakantie gaat, weet u zeker dat u optimaal kunt genieten van een gezonde vakantie.

Contact opnemen

Wilt u meer weten of direct een afspraak maken om vaccinaties te krijgen in Nijmegen? Ga dan naar de website. U vindt hier alle contactgegevens voor vragen of een afspraak.

Reacties zijn gesloten.