Ook voor de kinderen een onvergetelijke vakantie

Bent u nog op zoek naar een kindercamping in Limburg voor een onvergetelijke vakantie? Dan is Camping de Leistert de camping voor u en uw gezin! Camping de Leistert biedt fantastische faciliteiten en hier hoeven u en uw kinderen zich geen moment te vervelen. Zo beschikt de camping onder meer over diverse speeltuinen en hier kunt u bijvoorbeeld ook bowlen. Vindt u het leuk om er op uit te gaan en gaat u graag de omgeving verkennen? Zo bevindt de camping zich in de buurt van verschillende natuurparken die zeker de moeite waard zijn om een keer een bezoek aan te brengen. Daarnaast zijn ook de steden in de omgeving van de camping zeer goed bereikbaar.

Recreatiepark in eigen land

Toe aan vakantie, maar wilt u hiervoor niet naar het buitenland? Dan is het aan te raden om eens te kijken naar de mogelijkheden die u heeft bij één van de beste bungalowparken van Nederland genaamd Bungalowpark de Leistert. Dit recreatiepark is van alle gemakken voorzien en zorgt voor een leuke vakantie. Gelegen bij de bungalowpark is namelijk Roermond waar u altijd heerlijk kunt gaan shoppen met het hele gezin.

Wilt u meer informatie over het park?

Op de website kunt u de verschillende soorten accommodaties bekijken of zien wat er allemaal te doen is op de camping en in de omgeving van de camping. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact op nemen voor meer informatie.

Reacties zijn gesloten.