Ooglidcorrectie bij de huisarts

Wanneer u een ooglidcorrectie wil laten uitvoeren dan is dat al spannend genoeg. Ook al is het een kleine ingreep: toch blijft het een ingreep! Het is dan wel zo prettig als dit zo laagdrempelig kan. Hiervoor hoeft u nu niet meer naar het ziekenhuis. U kunt dit gewoon bij de huisarts laten doen! Waar precies? Nou bij de Huisartskliniek.nl. Dit is een online aanbieder met huisartsen die bijvoorbeeld ook een specialisatie hebben tot cosmetisch arts. Deze huisartsen zijn dus bevoegd om u bij u een cosmetische ingreep te doen. Daarnaast is het bij een huisarts van Huisartskliniek.nl ook nog eens veel voordeliger als bij het ziekenhuis. Een win-win situatie dus! Wilt u graag meer weten? Lees dan snel even door .. 

Een gesprek vooraf

Wanneer u een ooglidcorrectie via Huisartskliniek.nl laat uitvoeren dan krijgt u eerst een gesprek met de huisarts. Samen bespreekt u dan onder meer de klachten. Zo wordt er gekeken of een ooglidcorrectie wel echt nodig is. Daarnaast kan de huisarts precies uitleggen hoe zo’n correctie er precies uitziet. Dit kunt u overigens ook al op de website lezen als u daar geïnteresseerd in bent.

Informatiefilmpje online

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Huisartskliniek.nl. Hier kunt u ook een informatiefilmpje bekijken om meer te weten te komen over bijvoorbeeld een ooglidcorrectie.

Reacties zijn gesloten.