Onderwijsvakbond UnieNFTO is er voor u!

Voor het onderwijs is het zeer belangrijk dat ze als vakbond sterk staan. Bent u nog niet aangesloten bij een vakbond maar wilt u dit wel graag? Sluit u dan aan bij de onderwijsvakbond UnieNFTO. Dit is een vakbond bestaande uit specialisten en kenners die altijd vechten voor uw rechten. UnieNFTO laat zich horen op plaatsen waar nieuwe regelingen en voorschriften worden gemaakt. De belangen van alle werkers in de beroepskolom en in het voortgezet onderwijs worden zo behartigt. 

Over UnieNFTO

Het onderhouden van communicatielijnen en kwalitatief werk leveren is waar UnieNFTO voor staat. UnieNFTO vindt het belangrijk dat er goede communicatie is tussen de vakbond en de mensen. De communicatielijnen zijn hierdoor kort en direct. Dit zodat u nooit omgeleid wordt. Ook kunt u rekenen op snelle reacties. Wat kunt u nog meer verwachten van UnieNFTO? De onderhandelaars hebben veel ervaring en gevoel met en in het onderwijs. Daarnaast hebben ze brede kennis van zaken. UnieNFTO streeft ernaar om nog groter te worden! Samen sta je sterker.

Meer informatie over UnieNFTO?

Voor meet informatie over UnieNFTO kunt u terecht op de website. Klik hier. Hier kunt u ook contact opnemen of u direct aanmelden. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Reacties zijn gesloten.