Ogen worden slechter

Naarmate u ouder wordt, zullen bepaalde zintuigen minder goed gaan werken. Echter hoeft u met de technologie helemaal niet bang te zijn om ouder te worden, want overal is tegenwoordig een antwoord op. Heeft u bijvoorbeeld minder goede ogen en heeft u een horloge dat u niet meer kan aflezen? Maakt u dan geen zorgen, want er is een manier om een nieuwe horloge te kopen die u op elke moment van de dag de tijd kan vertellen. Low Vision Shop verkoopt namelijk verschillende hulpmiddelen voor slechtzienden, zoals de pratende horloge.

De pratende horloge

De horloge dat praat is een unieke technologische uitvinding dat het leven van de slechtzienden een stuk gemakkelijker maakt. Diegene die niet meer al te goed kunnen zien hebben vaak enorm veel moeite met het aflezen van hun horloge of de tijd op hun mobiel. Met een pratende horloge hoeft u niet eens meer te proberen om uw horloge af te lezen, want dit wordt allemaal gedaan voor u. De pratende horloge zal u namelijk vertellen hoe laat het is, wanneer u op de knop drukt.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de pratende horloge of wilt u andere hulpmiddelen bekijken. Surf dan naar de website of klik op de volgende link:hulpmiddelen voor slechtzienden.

Reacties zijn gesloten.