Natuursteen van Natuursteen Meterik

Zit u midden in een verbouwing en bent u op zoek naar de juiste vloer? Er zijn veel mogelijkheden, maar als u op zoek bent naar een mooie warme vloer, kies dan voor natuursteen. Bij Natuursteen Meterik bent u aan het juiste adres voor natuursteen. Ze verkopen hier verschillende soorten natuursteen. Een voorbeeld zijn de composiet tegels.

Composiet vloertegels

Composiet vloertegels worden gemaakt van verschillende componenten, waaronder Marmer, Graniet en Kwarts. De componenten worden aangevuld met bindmiddel zoals polyesterhars. De tegels zijn industrieel vervaardigd. Bij Natuursteen Meterik kunt u kiezen voor onder andere de Crystal white tegel of de Crystal black tegel. Deze tegels hebben een gepolijste bewerking. De composiet vloertegels zijn constant van kleur en structuur. De composiet vloertegels hebben spiegeldeeltjes die zichtbaar zijn. Deze spiegeldeeltjes vallen meteen op en al helemaal als er licht op valt. Met deze tegels zorgt u voor een mooie en luxe uitstraling.

Het assortiment

Bent u benieuwd naar het assortiment natuurstenen van Natuursteen Meterik? Ga naar de site en bekijk het assortiment. Ook kunt u langskomen in de showroom. U kunt dan rustig de stenen bekijken en de medewerkers van Natuursteen Meterik kunnen u voorzien van gepast advies. Voor meer informatie gaat u naar de site of u neemt contact op.

 

Reacties zijn gesloten.