Minder zwaar werk door een kettingbaan

Als u een eigen bedrijf heeft wilt u vast dat uw werknemers zo lang mogelijk bij u werken, het is daarom van belang dat het werk niet te zwaar wordt. Een overweging kan dan zijn om een kettingbaan aan te schaffen. Wij vertellen u in deze blog er graag meer over. U bent dus op de juiste plek. Door middel van een kettingbaan kunt u eenvoudig zware materialen van de ene naar de andere plek verplaatsen. Een kettingtransporteur transporteert probleemloos hoge gewichten. Dat komt door de robuuste constructies met industriële kettingen die grip bieden. Daarnaast is een kettingbaan super makkelijk, waardoor iedereen het kan gebruiken.

Waarom een kettingbaan zwaar werk uit handen neemt

Voordat u een kettingbaan aanschaft, zijn er een paar punten om over na te denken. Het zou namelijk jammer zijn dat de kettingbaan uiteindelijk niet voldoet aan uw wensen. Er zijn dan ook een paar materialen waar u uit kunt kiezen, denk aan; gewoon staal en roestvrijs staal (RVS). Deze materialen gaan lang mee omdat ze makkelijk schoon te maken zijn. Dit is erg belangrijk voor een kettingbaan. Het is namelijk van groot belang dat dit wordt gedaan voor de voedselindustrie. Hier hebben zij te maken met bijvoorbeeld HACCP. Een van de dingen die bepalen welke kettingbaan voor u het meest geschikt is, is de ruimte waar de kettingbaan in komt te staan. Daarnaast zijn het product en de toepassing van belang voor het soort kettingbaan dat u moet kiezen. Voor iedereen is het weer anders. Deze robuuste transportkettingen zijn voordeliger dan andere langebaansegementen. Bochten met een kettingbaan maken is niet mogelijk, maar er zijn andere hulpmiddelen waardoor de kettingbaan toch in de juiste richting gaat.

meer weten over een kettingbaan?

Een kettingbaan is zeer handig binnen een bedrijf, de productie gaat namelijk een stuk sneller. Dit is ook het geval wanneer u werkt in de automotive industrie, wanneer u werkt met halffabricaten, grondstoffen of wanneer u veel te maken heeft met pallets. Bekijk de diverse kettingbanen op de site vanACB Transportbanden. Hier kunt u tevens ook een eigen kettingbaan samenstellen.

Reacties zijn gesloten.