Luxe tent huren deze zomer?

Vindt u het leuk om te kamperen, omdat u van het avontuurlijke en vrije gevoel houdt? Maar vindt u het minder dat u niet zoveel privacy, ruimte en hygiene heeft? Dat is voorbij. U kunt namelijk een luxe tent huren bij Villatent. Hier worden luxe en kamperen gecombineerd en krijgt u de perfecte vakantie die zeer goed bij u past.

Meer over Villatent

Villatent is een bedrijf wat verschillende campings heeft. Deze campings zijn allemaal luxe campings. De tenten die hier verhuurd worden zijn volledig ingericht. Denk hierbij aan fijne lounge meubelen voor binnen en buiten, bedden, keuken en badkamer. U heeft alles zelf en u heeft ruimte genoeg. De tenten zijn allemaal in safari stijl waardoor het avontuurlijke gevoel nog iets beter zal worden. De campings zijn onder andere in Frankrijk en Nederland te vinden. U hoeft dus niet eens ver te reizen voor deze prachtige camping. Zeker een aanrader voor iedereen die de perfecte vakantie nog zoekt.

Boeken

U kunt op de website alle informatie vinden die u zoekt. U vindt hier ook foto’s en de contactgegevens om nog meer te weten te komen over de ingerichte tenten. Het is ook mogelijk om via de website een tent te boeken.

Reacties zijn gesloten.