Lockerkasten en meer vindt u hier

Een bedrijf of organisatie mag altijd wel een beetje huiselijk overkomen. Dit zodat de sfeer in het pand goed is en zodat mensen zich veilig voelen. Toch vraagt een bedrijf of organisatie om een iets andere inrichting. Zo zijn er bijvoorbeeld lockerkasten nodig wanneer wij het hebben over een school, zwembad, sportschool of wellness center. U koopt deze lockerskasten bij Lockers and More.

Over Lockers and More

Zoals de naam al zegt verkoopt Lockers and More niet alleen maar lockerkasten. In het assoritment van Lockers and More vindt u ook scheidingswanden, sloten, banken en alles voor uw receptie of balie. Dit is dus de plek waar u moet zijn als u een bedrijf of organisatie in moet gaan richten. Alles is makkelijk en snel te vinden en te bestellen op de website. Er is genoeg keuze qua kleur, vorm, grootte en meer zodat u hier zeker slaagt. U betaalt geen verzendkosten wanneer u een bestelling plaatst van boven de 250 euro. Mooi meegenomen!

Meer weten?

Ga nu naar de website voor het hele assortiment, foto’s en allerlei informatie over de locker kast en bestel direct wat u nodig heeft. Nog meer informatie ontvangen? Of heeft u vragen? Neem gerust contact op zodat u geholpen kunt worden door een deskundige medewerker.

Reacties zijn gesloten.