Leasen bij Goedlenen

Soms moeten of willen we duurzame consumptiegoederen kopen, maar hebben we hier niet genoeg geld voor. Een optie hiervoor is om in termijnen te betalen. Als je dit doet ga je een lease aan, wat een vorm van krediet is. De kredietverstrekker koopt vuur u de goederen voor u in en u betaalt in vooraf bepaalde termijnen terug aan de kredietverstrekker. U betaalt wel extra aan de kredietverstrekker en voordat u heeft afbetaalt is het product juridisch gezien nog niet in uw handen. Er moeten juiste beslissingen genomen worden als u gaat leasen, en daarom moet u leasen bij Goedlenen.

Voordelen

Als u bij Goedlenen gaat leasen weet u dat u goed zit. Net werd al genoemd dat u extra moet betalen aan de kredietverstrekker. Bij Goedlenen is dit slechts 5,9% bovenop de prijs. Dit is een stuk goedkoper dan bij andere kredietverstrekkers. Goedlenen heeft veel handige connecties. Ze werken samen met veel lease maatschappijen. Wat bijzonder is, is dat u direct uw leasetermijn kunt berekenen. U kunt ook direct een gratis offerte aanvragen via de website. Zo weet u van tevoren precies wat u kwijt zult zijn aan uw aankoop en de lease. Een laatste voordeel is dat u uw leasecijfers met of zonder jaarcijfers kunt aanvragen.

Mogelijkheden

U kunt bij Goedlenen een duurzaam consumptiegoed leasen of financial leasen. Voor beide opties gelden dezelfde voordelen en kunt u gemakkelijk de lease berekenen. Als u meer informatie wilt over het bereken van financial lease, klik dan hier.

Reacties zijn gesloten.