Land van drukte

Terwijl India in Nederland nog niet echt bekend staat als een land dat u bezocht moet hebben, kunnen mijn man en ik nu toch wel echt zeggen dat dit land zoveel mooi’s te bieden heeft aan ons Nederlanders. Afgelopen zomer zijn mijn man en ik op reis gegaan naar India, omdat mijn man hier voor zaken heen moest. Echter liep het allemaal anders dan gepland en moesten wij heel India door terwijl wij alleen dachten in New Dehli te moeten zijn. Echter heeft deze hele reis ons zo enorm geïnspireerd en hebben wij meubels uit India besteld om ons aan deze reis terug te laten denken.

India een enorm groot land

India is een ontzettend groot land met enorm veel inwoners. In de grote steden lijkt het wel of er alleen maar mensen lopen en is het enorm lastig om gewoon de grond te zien, doordat u starend naar de grond alleen maar voeten zult zien. Echter zijn we ook in de rustige delen van India geweest en hebben wij gezien hoe prachtig de kunst & cultuur van dit land is!

Meubels uit India

Wilt u ook meubels uit India bestellen, maar wilt u dit bij een Nederlandse webshop doen? Surf dan naar de webshop van Hindi & Bindi.

Reacties zijn gesloten.