Laat uw tekst online vertalen door Tongo Vertaalbureau

Heeft u een document  waarvan u graag een vertaling zou willen hebben? Zeker bij belangrijke documenten is het belangrijk dat een vertaling klopt, en vaak is het dan beter om het over te laten aan een professional dan om zelf met het woordenboek aan de slag te gaan. En de drempel is daarvoor laag, want het kan allemaal gewoon online. Bij Tongo Vertaalbureau bijvoorbeeld, een handig online vertaalbureau.

Uiteenlopende documenten in uiteenlopende talen

Of het nu gaat om bijvoorbeeld een polis, een overzicht van uw medische gegevens, een foldertekst of een boek? Het gewicht van de tekst, de toon, de stijl is allemaal van belang voor de betekenis van de tekst. En dit kunt u het beste overlaten aan een professional. Want een tekst is meer dan wat bijeengeraapte woorden, er zit een bepaald gevoel in. Een professional weet dit op de juiste manier over te brengen zodat uw tekst klopt met wat u wilt zeggen!

Eenvoudig, het kan allemaal online!

Bij Tongo Vertaalbureau kunt u eenvoudig uw tekst online versturen en aan de hand daarvan krijgt u een offerte. Verstuurt u de tekst toch liever per post? Ook dat is mogelijk! Tongo is u graag van dienst, klik op de website.

Reacties zijn gesloten.