Kom naar die heerlijke camping aan het water

Een camping aan het water bezorgt vakantiegangers misschien wel het meest ultieme vakantiegevoel dat je kunt hebben. En je kunt de accommodatie zelfs uitzoeken.  Er zijn hier diverse opties aan de maar liefst drie verschillende recreatiemeren. Zet je je eigen camper of caravan op een prachtige plaats? Of kies je voor een luxe lake view lodge? Rustieke waterlodge meer iets voor jullie? Het is allemaal mogelijk!

 

Aan het water of op het water?

Bij Camping TerSpegelt zijn er lodges óp het water beschikbaar. Je slaapt dus letterlijk op het water. Dat geloven ze nooit als je het thuis vertelt. Het is een van de meest unieke manieren om wakker te worden. Hebben ze daar dan ook waterbedden? Nee hoor, je kunt rekenen op echte, heerlijk opgemaakte luxe bedden. Hier slaap je wel goed! Daar mag je vanuit gaan. Met een geheel eigen vlonder drijft u op het park en geniet u van het rustgevende uitzicht over het water en het park. Wakker worden, voeten in het water en ontbijten maar dus. Wat is er nu een beter begin van de dag?. Naast slapen op het water is er volop mogelijkheid om te zwemmen, bijvoorbeeld in het overdekte SterrenStrand. Voor de echte waterratten ligt het grote blobkussen klaar. Ook kun je gaan bandraften of lekker een hengeltje uitgooien. Speel Jeu de Boules, huur een fiets en sluit de avond gezellig af met een bezoekje aan de buitenbioscoop.

 

Vrijblijvende virtuele duik

De camping aan het water is dus gevonden! Toch begrijpen wij het als u eerst een goede indruk wilt krijgen van de camping, voordat u boekt. Op de website maakt u daarom een virtuele wandeling of neemt u een kijkje in het fotoalbum. Neem ook een kijkje in het eigen magazine van deze camping.

Reacties zijn gesloten.