Kies deze vergaderlocatie in Noord-Holland

Vergaderen is iets wat onmisbaar is binnen en tussen bedrijven, organisaties en verenigingen. Een vergadering is het moment om u zelf te laten horen, anderen te horen, te overleggen en besluiten te nemen en om belangrijke informatie te communiceren. Het is prettig dat dit in een ruimte gebeurt waar er genoeg ruimte is, waarin er overzicht is en waar alles aanwezig is wat nodig is. Daarom huurt u een vergaderlocatie in Noord-Holland.

Over de locatie

Als u graag een vergaderlocatie in Noord-Holland wilt huren, dan moet u bij Proeverij de Koekfabriek zijn. Dit is een restaurant waar u elk moment van de dag heerlijk kunt eten, maar u kunt hier ook terecht als u een ruimte wilt huren voor bijvoorbeeld een vergadering. U heeft hier genoeg ruimte, genoeg tafels en stoelen, toegang tot een beamer en natuurlijk koffie, thee en toiletten. Alles wat u nodig heeft tijdens een vergadering in Noord Holland. Het personeel van Proeverij de Koekfabriek is vriendelijk, de ruimte zeer geschikt en de prijzen aantrekkelijk. Zeker een aanrader dus.

Meer weten?

Alles over Proeverij de Koekfabriek en de mogelijkheden voor vergadering in Zaandam vindt u natuurlijk op de website. U kunt contact opnemen via de gegevens op de website om antwoord te krijgen op vragen of om een afspraak te maken. U kunt ook langskomen in het restaurant. Adresgegevens staan op de website.

 

Reacties zijn gesloten.