Kamperen in Limburg? Dit is een aanrader!

Heb je al vakantieplannen? Wat dacht je van kamperen in Limburg? Hier is camping de Leistert het perfecte vakantieadres voor. Het park bevindt zich in het midden van Limburg en het ligt gelegen nabij Venlo, Roermond en Weert. Daarnaast ligt het nabij diverse natuurparken. Maar ook op het park zelf valt er genoeg te beleven.

Wat je kunt doen
Op camping de Leistert valt genoeg te beleven, maar ook in de omgeving kun je genoeg doen. Zo zit je dichtbij de steden Roermond, Venlo en Weert. Daarnaast liggen er diverse natuurparken nabij, waar je lekker kunt wandelen of fietsen. Op de camping zelf kun zwemmen in het subtropisch zwembad, bowlen, tafeltennissen, vissen of midgetgolfen. Kortom: je hoeft je hier nooit te vervelen. Ga dus lekker voor de caravan zitten met een boek en geniet van de rust.

Meer weten over kamperen in Limburg?
Meer weten over kamperen in Limburg bij camping de Leistert? Neem dan eens een kijkje op de website en krijg een impressie van de camping. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op en je wordt verder geholpen zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Reacties zijn gesloten.